0

Rovral 500 SC (G) - 10 ml.

Rovral 500 SC (G)  - 10 ml.

MOD DE ACTIUNE

          ROVRAL® 500 SC, este un fungicid de contact care aparţine grupei dicarboximidelor.

TIMP DE PAUZĂ

          - viţa de vie : 7 zile înaintea recoltării pentru strugurii de vin şi masă;
          - floarea soarelui : 60 de zile înaintea recoltării;
          - tomate : 3 zile înaintea recoltării.

COMPATIBILITATE

          ROVRAL® 500 SC, este compatibil cu majoritatea insecticidelor şi fungicidelor cu excepţia produselor foarte alcaline (ex.: zeama bordeleza, zeama sulfocalcica) sau foarte acide.

MOD DE UTILIZARE - DOZE

          VIŢĂ DE VIE : 1,0 l / ha, pentru combaterea putregaiului cenusiu (Bot rytis cinerea). Se efectueaza 1 - 3 tratamente, la interval de 8 - 12 zile, într-una din fenofazele: înainte sau după înflorit (la caderea capisonului), începutul compact[rii ciorchinilor, intrarea în pârg[, înaintea recoltarii. Nu se vor efectua mai mult de trei tratamente consecutive cu Rovral® 500 SC sau cu alte dicarboximide. Produsul se va aplica asigurând o îmbăiere corespunzatoare a plantelor dar mai ales a ciorchinilor. Tratamentul cu ROVRAL® 500 SC nu influenţează calitatea vinului.

          FLOAREA SOARELUI : 1,0 l / ha pentru combaterea urmatoarelor boli : putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), alternarioza (Alternaria spp.) şi frângerea tulpinilor ( Phomopsis helianthi ). Se efectueaza 1 - 2 tratamente în vegetatie. Primul tratament se face în faza de 6 - 8 frunze ale culturii, iar urmatorul la începutul înfloririi, atunci când primele flori ligulate sunt vizibile. Dacă se aplică un singur tratament, acesta se face la apariţia distinctă a capitulului. Volumul de soluţie la hectar depinde de aparatura de stropit utilizata.

          TOMATE : 0,1 % ( 1,0 l / ha) pentru combaterea putregaiului cenusiu (Botrytis cinerea ) şi alternariozei (Alternaria solanii). Se efectuează 1 maxim 3 tratamente, la interval de 7 – 10 zile în alternanţă cu alte produse având o alta bază chimica.
Recenzii

Manufacturers
Cautare Rapida
 
Foloseste cuvinte pentru a gasi produsul.
0 produse